Proti Iránski jastrabi ťažko pracujú!

28. apríla 2021, pskakal2, Biblia budúcnosť čas podivuhodný

Len čo prebiehali diskusie (aj keď len nepriame) medzi USA a Iránom minulý týždeň vo Viedni, došlo k útoku na iránske jadrové zariadenie Natanz. Izrael spravodajská agentúra Mossad bola aale rýchlo označená za pôvodcu útoku, ku ktorému došlo tesne po tom, ako Teherán začal používať nové odstredivky, aj keď minister obrany Lloyd Austin v Tel Avive chválil ‚trvalý a pevný‘ záväzok USA voči Izraelu. . .

Toto je iba posledná provokácia zameraná na potlačenie akejkoľvek možnosti, aby sa USA opäť pripojili k JCPOA. Minulé leto otriasla Iránom séria výbuchov, spojených s Izraelom, a to aj v Natanze. Ale uskutočnili sa počas predvolebnej kampane v USA, zatiaľ čo Joe Biden sľuboval, že prinúti USA, aby sa znovu pripojili k JCPOA, z ktorej Trump vystúpil v roku 2018.

V novembri r. 2020 izraelskí operatívci zabili vedúceho iránskeho jadrového vedca Mohsena Fachrizadeha. V roku 2015, keď Barack Obama rokoval o tom, čo sa ale stalo JCPOA, prišiel do Washingtonu na spoločné zasadanie Kongresu izraelský premiér Benjamin Netanjahu. Tento mesiac príde šéf Mossadu Yossi Cohen do Washingtonu v nádeji, že sa stretne rovno s prezidentom Bidenom!

Lenže načo? No aby presvedčil vodcov, že Irán zakrýva skutočný rozsah svojho jadrového programu. Toto obvinenie je dosť bohaté, pochádza z národa, ktorý má skutočne jadrové zbrane, no odmieta o nich niečo povedať! Sankcie vrátane tých, ktoré už ale boli uvalené na Irán v dôsledku Trumpovho stiahnutia JCPOA, spôsobujú obrovské utrpenie ohľadne všetkého od potravín, lieky až po CO19!