Národy aktívne diskutujú de-dollarizáciu!

17. apríla 2021, pskakal2, Biblia budúcnosť čas podivuhodný veda vzdelanie zázraky život zjavenia

Keďže celé národy sú poháňané technikou satanských ‚ekonomických sankcií‘ pri implementácii maltuziánských politík aj vyľudňovania až do zániku, mnohé z týchto krajín dospievajú k záveru, že nemajú už inú možnosť prežitia, ako sa vymaniť z dolárového systému, ako najlepšie vedia. 

Minulý týždeň Čína oznámila, že začala používať digitálnu menu pod kontrolou vlády. Tiež 12. apríla mal ruský minister zahraničia Sergej Lavrov, ktorý bol na návšteve aj v Teheráne, v rozhovore pre Spravodajskú agentúru pre islamskú republiku (IRNA) nasledujúcu odpoveď na sankcie a čo s nimi robiť:

‚Čo sa týka sankčnej politiky presadzovanej Washingtonom, náš postoj zostáva nezmenený: Budeme aj naďalej odmietať akékoľvek jednostranné obmedzenia, ktoré, okrem všetkého ostatného, už ovplyvňujú najviac znevýhodnené skupiny obyvateľstva. Aj Rusko hovorilo o o takýchto obmedzeniach’!

‚Rovnako dôležité je zintenzívniť úsilie o zníženie rizík spojených so sankciami, ale i potenciálnymi nákladmi pre hospodárske subjekty. Mali by sa prijať najmä postupné kroky na prechod k de-dollarizácii národných ekonomík a prechodu k platbám v národných alebo alternatívnych menách’!