Démoni sa dnes začínajú zhmotňovať!

5. apríla 2021, pskakal2, Nezaradené

Démoni sa teraz v súčasnosti začínajú zhmotňovať, akoby na začiatok biblickej apokalyptickej epickej vojny démonov Satana Diabla proti celému ľudstvu, ale hlavne proti pomazaným Božím synom a dcéram a duchovným bratom Ježiša Krista!

Ako vidíme v široko zdieľaných správach zo svetových médií, na fotografiách z monitorovania, anjeli-démoni v tvare humanoidov sa čoraz viac zhmotňujú ako príprava na Satanovu vojnu proti celému svetu. Korporácie ako Nike otvorene propagujú ‚satanské topánky’!

Topánky, ktoré sú pokryté satanskými obrazmi, tiež tvrdia, že obsahujú aspoň jednu kvapku skutočnej ľudskej krvi! Nielen Hollywoodský, ale tiež i hudobný priemysel zdvojnásobňujú svoje otvorené uctievanie Lucifera a o čo sa starajú moderní DEMONkrati?

Starajú sa o to, aby otvorené hranice US-Mexico obchodu s deťmi zostali v plnej prevádzke, aby im bol neustále a k dispozícii stály prísun detí na účely detskej obete a satanských rituálov živej krvi a adrenochrómu, ktorý sa produkuje v ľudskom tele!

Čisté zlo zasiahlo našu zem a je tu posledná vesmírna vojna o ľudstvo aj Zem. Dnešný článok a podcast pokrývajú všetko veľmi podrobne. Počúvajte, naučte sa, ako prekonať toto veľké zlo, a vyjsť s neporušeným životom (ale aj vašou dušou-životom).

 

http://brighteon.com/c3eb6d3e-f254-4003-a35a-56d3035312da