Moderna – hackujeme Softvér Života!

15. marca 2021, pskakal2, Biblia budúcnosť čas podivuhodný Stvorenie veda vzdelanie zázraky život zjavenia

Expertný Vedec Spoločnosti Moderna V Oblasti Technológie mRNA ohľadne experimentov s COVID-19 sa priznáva: V skutočnosti ale hackujeme ‚Softvér Života’! Ohľadne tejto súčasnej skutočnosti veteránsky investigatívny reportér Leo Hohmann objavil v roku 2017 prezentáciu na Ted Talk! 

V nej dr. Tal Zaksa, vedúci lekár spoločnosti Moderna Inc. laickým jazykom jasne vysvetľuje, čo technológia mRNA robí vo vakcínach, ale s pomocou ich porozumením. Ako jasne tvrdí doktor Zaks, ‚hackujeme softvér života‘ tým, že vtláčame ľuďom vlastný genetický kód vedecky pozmenený!

A toto pripomína biblicky informovaným osobám inšpirované slová Božieho proroka Izaiáša: ‚Povedzte, čo sa stane v budúcnosti, a my uveríme, že ste bohovia. Urobte niečo dobré alebo zlé, niečo, nad čím by sme užasli’! Takže od čias Adama a Evy sa Protivník Boha a ľudstva snaží dokázať, že je bohom!

To, čoho sme svedkami v tejto novej triede ‚vakcín‘, je jednoznačne spoločná svadba digitálnych technológií mikrosoftu pochádzajúcich z počítačového veku s darvinovskou biológiou a medicínou. Stručne povedané, noví technokrati z medicíny skutočne veria, že môžu vylepšiť dizajnový plán ľudí a nahradiť Boha!