Môže 2 + 2 nerovnať sa štyrom?

11. marca 2021, pskakal2, Biblia budúcnosť čas podivuhodný Stvorenie veda vzdelanie zázraky život zjavenia

Oregonské ministerstvo školstva nedávno poslalo svoje usmernenie pod názvom ‚cesta k spravodlivej matematike‘ štátnym učiteľom matematiky v školstve. 82-stranová inštruktívna sada nástrojov je rámcom pre takzvanú ‚dekonštrukciu rasizmu v matematike‘ a odbúravanie ‚bielej nadradenosti‘ na hodinách matematiky‘! 

Je to v skutočnosti a v súčasnom 21.soročí niečo viac ako len zvláštne! Ak v literatúre, či spoločenských vedách alebo aj v histórii existoval nejaký náznak rasizmus, bolo by to ďaleko ľachšie pochopiteľné! Lenže čo je vlastne tá ‚biela nadradenosť“ v matematike, precíznej vede? Čo by ale mohlo byť za takýmito smernicami v škole v súčasnom 21. storočí?

Podľa horecitovaného usmernenia majú učitelia ‚hľadať problémy, ktoré majú zložité, konkurenčné alebo viacnásobné odpovede‘ a požiadať študentov, aby si ‚vymysleli aspoň dve odpovede, čo by tento presný problém vyriešil‘, namiesto toho, aby sa sústredili na jednu ‚správnu odpoveď‘! Za takým absurdným vzdelávaním stojí komunistické hnutie!