Trump obviňuje Fauciho ako nepriateľa!

28. januára 2021, pskakal2, Biblia budúcnosť čas podivuhodný Stvorenie veda vzdelanie zázraky život zjavenia

Americké ministerstvo spravodlivosti v mene prezidenta Trumpa uzavrelo obžalobu, ktorá obviňuje Fauciho, riaditeľa Národného ústavu pre alergie a aj infekčné choroby a člena pracovnej skupiny pre koronavírusy, ako aj zradcu Ameriky, uviedli Washingtonské zdroje oboznámené s touto vecou!

Obžaloba, ktorá v súčasnosti sedí na rezolútnom stole v Oválnej pracovni BD, obviňuje Fauciho z mnohých vysokých trestných činov a priestupkov, z ktorých mnohí mohli vidieť Fauciho zbaveného lekárskeho preukazu a deportovaného do GITMO (Guantanamo na Kube) na zvyšok jeho života!

Medzi obvinenia údajne patrí zrada, sprisahanie s nepriateľom a podvody. A v článku 2 oddielu 4 ústavy USA: ‚Prezident, viceprezident a všetci civilní úradníci Spojených štátov budú odvolaní z ich funkcií z dôvodu obžaloby a odsúdenia za vlastizradu, podplácanie alebo iné  zločiny!

Doktor Fauci nie je ani politikom, ani vládnym úradníkom, je len USA štátnym zamestnancom, a preto môže byť obvinený z trestného činu sprisahania! Trump začal mať podozrenie na Fauciho po prečítaní tweetov, ktoré lekára spojili s pučom ‚Deep State’, na ochromenie jeho znovuzvolenia!