Založ si blog

Donald Trump proti globalistickej genocíde!

Prebieha globálna vyhladzovacia agenda a plánuje sa vylúčenie-vyhladenie ľudí z planéty Zem! Genocídna agenda globalistov si vyžaduje absolútnu poslušnosť más ľudí, ktoré kráčajú k vlastnému zániku, a preto sa globalisti zameriavajú aj na nacionalistických-populistických vodcov.

Trumpovo víťazstvo vo voľbách v roku 2020 nie je iba politickou otázkou, lenže aj otázkou prežitia človeka! Žiadna ľudská bytosť na našej planéte nie je teraz v bezpečí, pokiaľ existuje ČKS, ktorá vyvíja globálne vyhladzovacie úsilie, ktoré je zamerané na všetkých Číňanov a teraz infiltrovala väčšinu Ameriky!

Vrátane zákonodarcov, súdov, médií a aj technologických gigantov. Všetci takí Američania, ktorí vzali peniaze od ČKS na zradu svojej vlastnej krajiny, by mali byť stíhaní za vlastizradu a verejne popravení v prípade dokázania viny! Zradili nielen svoj národ, ale celý svoj druh. Sú nepriateľmi ľudstva!

Zúfalstvo politikov Česka v Európskej Únii!

18.04.2024

Európski politici, podpredsedníčka Európskej komisie V. Jourová, predseda vlády Českej republiky Petr Fiala koncom minulého mesiaca tvrdili, že Rusko podplatilo európskych politikov, aby šírili dezinformácie a tiež zasahovali do nadchádzajúcich júnových volieb, „Škandál s ruským vplyvom otriasa EÚ,“ kričal z 30. marca titulok Politico. Je pravda, že vplyv ruských [...]

Protest proti gruzínskemu parlamentu 

17.04.2024

Pokus zopakovať v Gruzínsku to, čo sa stalo Ukrajine v roku 2014, je v plnom prúde. Demonštranti dnes zaútočili na políciu v snahe zaútočiť na parlament a zákonodarcu! V zákonodarnom zbore, násilne udrel do tváre opozičný poslanec. Lenže vodcu parlamentnej väčšiny Mamuku Mdinaradzeho napadol šéf strany „Občania“ Aleko Elisashvili.

J. Biden – zmobilizujme G7 proti Iránu!

16.04.2024

USA prezident Biden uviedol, že práve hovoril s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom, že zvolá svojich kolegov vedúcich predstaviteľov G7, aby koordinovali jednotnú diplomatickú reakciu na drzý útok Iránu!

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,294
Celková čítanosť: 3325321x
Priemerná čítanosť článkov: 2570x

Autor blogu

Kategórie