Veľký Tech financoval voľby v Georgii!

19. decembra 2020, pskakal2, Biblia budúcnosť čas podivuhodný veda vzdelanie zázraky život zjavenia

Ukázalo sa, že spoločnosti Big Tech, ale najmä generálny riaditeľ spoločnosti Facebook Mark Zuckerberg a jeho manželka Priscilla Chan už prostredníctvom Iniciatívy Chan Zuckerberg rozdávali peniaze vpravo a aj vľavo, aby uľahčili schémy hlasovania prostredníctvom pošty v Georgii, a ďalších kľúčových štátoch proti Donaldovi Trumpovi! 

Podľa National Public Radio (NPR), ako informovala agentúra menom Inside Philanthropy 3. septembra, Zuckerberg a jeho manželka Priscilla Chan dali 400 miliónov dolárov neziskovým organizáciám, a hlavne takmer všetko Centru pre technický a občiansky život, ktoré potom rozdalo granty štátnym a miestnym úradníkom v kľúčových štátoch!

Je aj potrebné pripomenúť, že keď Mark Zuckerberg vypovedal pred senátnym justičným výborom 17. novembra, na tomto vypočutí sa s výkonným riaditeľom Twitteru Jack Dorseym pochválili tým, aké efektívne boli ich cenzúry v prípade akýchkoľvek ‚dezinformácií‘ o volebných podvodoch! Prítomní senátori im zatlieskali a vyzvali, aby urobili viac!