C-6 odsudzuje biblické učenie o sexualite!

6. novembra 2020, pskakal2, Biblia budúcnosť podivuhodný príroda veda vzdelanie zázraky život zjavenia

Vláda Kanady sa v tomto okamihu stáva komunistickejšou ako socialistickou. Ak sa nový zákon C-6 stane plným zákonom, mohli by byť rodičia predmetom ‚trestného stíhania‘ za súkromné ​​rozhovory s deťmi o sexuálnej orientácii. Čo zákon C-6 vlastne zakazuje? 

Zakazuje takzvanú konverznú terapiu, ktorú definujú ako ‚prax, liečbu alebo službu zameranú na zmenu sexuálnej orientácie človeka či na heterosexuálnu či rodovú identitu na cisgender, potlačenie alebo zníženie neheterosexuálnej príťažlivosti alebo sexuálneho správania’!

Ako sme informovali v predchádzajúcom článku, poslanci parlamentu hlasovali 305-7 za návrh zákona C-6. Teraz sa presúva do Dolnej snemovne. Vláda chce kontrolu nad vašim životom vrátane vašich rodín. Snažia sa vám tiež diktovať morálku, napriek tomu, že to Boh už urobil! 

Boh to už urobil, ale ako vždy, človek sa snaží vyskúšať a vylepšiť to, čo už Boh vytvoril a ustanovil. Veľmi ma povzbudilo, že Kanadská konferencia katolíckych biskupov (CCCB) oslovila kanadskú vládu listom, v celom znení na internetovej stránke v anglickom jazyku tu.