Zmení Britská ríša USA na Bielorusko?

26. septembra 2020, pskakal2, Biblia budúcnosť história podivuhodný veda vzdelanie zázraky život zjavenia

Predvolebný ‚vzdušný priestor‘ nad Spojenými štátmi americkými už aj vidí provokácie, ktoré sa presne podobajú tým nad Čiernym morom alebo dokonca Taiwanským prielivom a na vojnovú eskaláciu puču v US tlačia tie isté politické záujmy Britskej ríše! Zvážte ten tweet, ktorý včera predstavil Mitt Romney a v ktorom otvorene porovnal Trumpovo víťazstvo s Bieloruskom, kde práve dnes prebieha plnohodnotný pokus o farebnú revolúciu. Romney reagoval na tlačový výmysel o Trumpovi!

A na to, že on sa nezaviaže k mierovému odovzdaniu moci! AP sa rozhodla tento príbeh tak roztočiť, pričom ale citovala tweet od Romneyho nasledovne: ‚Pretože základom demokracie je mierový prechod moci, bez toho by sme tu mali len situáciu ako v Bielorusku’! Kampaň Joea Bidena ale už tiež zverejnila podobné vyhlásenie v reakcii na komentáre, ktoré USA prezident D. Trump nikdy neurobil! A doladila tak ich predchádzajúcu požiadavku, aby armáda vyviedla Trumpa z Bieleho domu: 

‚O týchto voľbách rozhodne americký ľud. A vláda Spojených štátov je dokonale schopná vyprevádzať páchateľov z Bieleho domu’! Televízia CNN rovnako varovala proti tomu, ak sa Trump nezaviaže k pokojnému prechodu moci. Na stretnutí Bieleho domu 23. septembra s generálnymi prokurátormi Trump vysvetlil: ‚To, čo sa deje s volebnými lístkami, sa ukáže ako jedna z veľkých katastrof v histórii našej krajiny’! Demokrati to vedia lepšie ako ktokoľvek iný!