B&M Gatesová nadácia ničí Afriku!

10. septembra 2020, pskakal2, Biblia budúcnosť podivuhodný veda vzdelanie zázraky život zjavenia

Rovnaká Gatesova nadácia, ktorá stojí za každým aspektom pandémie COVID-19, od financovania veľkej časti rozpočtu WHO, až po investovanie do takých privilegovaných výrobcov vakcín, ako je Moderna, je zapojená do veľkého projektu v Afrike, ktorý ničí tradičnú produkciu základných poľnohospodárov pre malých farmárov!

Potravinárske plodiny v prospech monokultúrnych plodín a zavedenie drahých chemických hnojív a GMO semien, ktoré ničia malé okrajové družstvá. Projekt Aliancia za zelenú revolúciu v Afrike (AGRA) je i priamo prepojená s kľúčovými globálnymi inštitúciami, ktoré sú za veľkým resetom Svetového ekonomického fóra.

Keď bola nadácia Billa a Melindy Gatesových založená v roku 2006 pod menom spoločnosť AGRA, ku ktorej sa zároveň pridala aj ich blízkeho spojenca, veľmi bohatého Rockefellerova nadácia, vyhlásili za svoj spoločný cieľ bojovať proti hladu v Afrike prácou na dosiahnutí potravinovo bezpečného a prosperujúceho hospodárskeho kontinentu!

Prostredníctvom podpory rýchleho, udržateľného poľnohospodárského rastu založeného na drobných farmároch! AGRA sľúbila, že do roku 2020 zdvojnásobí poľnohospodárske výnosy a aj príjmy 30 miliónov domácností malých výrobcov potravín. Je rok 2020 bol to úplný neúspech! AGRA tieto ciele vymazala v júni 2020!