Austrália – tehotná matka uväznená!

4. septembra 2020, pskakal2, Biblia budúcnosť podivuhodný vzdelanie život zjavenia

Pre tých, ktorí sa vysmievali alebo iba ignorovali myšlienku, že Veľká Vláda môže (alebo už to robí) používať pandémiu ako iba ‚zámienku‘ na výkon väčšej kontroly nad každým aspektom nášho života, je tu už príklad z Austrálie.

Zoe Buhler je 28-ročná tehotná matka, ktorá žije neďaleko Austrálskeho mesta Melbourne, v stredu popoludní bola spútaná vo vlastnej obývacej izbe a tiež obvinená z ‚podnecovania‘ po tom, čo policajti vstúpili do jej bytu!

Čo mohlo viesť k tak vážnej reakcii orgánov činných v trestnom konaní? Buhler zverejnila  príspevok na Facebooku, ktorý údajne podnecoval ľudí v Ballarate k ‚protiblokovaciemu protestu‘ o uzamknutí a rúškam v štáte Viktória:

 ‚Ktokoľvek je z Ballaratu, pripojte sa k nám v našom boji za slobodu a ľudské práva’, napísala na Facebúkovej stránke Buhlerová. Video na twiteri poukazuje na to, ako sa Buhler snaží prosiac policajtov, že ‚má ultrazvuk za hodinu’!

Zmätená žena sa pýta policajtov: ‚Prepáčte, podnecovanie za čo, za čo na Zemi? Som v pyžame, sú tu moje dve deti. Za hodinu mám ísť na ultrazvuk, pretože som tehotná‘. Trvala na tom, že neporušila žiadny zákon!

 

https://twitter.com/i/status/1301043272412930049