Trump vyšetruje šírenie násilia v USA!

3. septembra 2020, pskakal2, Biblia podivuhodný vzdelanie život zjavenia

Prezident Trump odhalil, že federálna vláda vyšetruje sily stojace za vlnami násilia, ktoré sa šíri po mestách po celej krajine Spojených Šátov Amerických a dospela k významným záverom! Medziiným viedol, že: ‚Federálne orgány činné v trestnom konaní spolupracujú so štátnymi, ale aj miestnymi orgánmi po celej krajine na prečesávaní hodín videa, vypátraní výtržníkov, rabovačov, dokonca i podpaľačov a ich postavenie pred súd’!

Práve prišli so správou, že zatkli veľké množstvo ľudí. Je ich viac ako 200. A bude sa o tom počuť, lebo boli zatknutí v rôznych mestách po celých USA! Robia to so snahou pomáhať tým väčším mestám. Trump skutočne venoval aj väčšinu celej svojej úvodnej diskusie téme pouličného násilia, a to zo skutočne dobrého dôvodu. Chaos sa rozširuje a dochádza k incidentom na nových miestach, ale najnovším príkladom je Los Angeles. 

V DC bolo viac ako 70% demonštrantov zatknutých cez víkend z krajín mimo regiónu, čo dokonca musela pripustiť aj starostka Muriel Bowser. Niektorí ľudia pochádzali až z ďalekého Portlandu, Oregonu a Seattlu. ‚Nevieme, kto to presne je, kto ich financuje a kto ich organizuje. Lenže vieme, že sa spojili, aby doslova vytvorili zmätok‘, uviedla Bowser a vyzvala federálnu vládu, aby podporovala policajtov tým najlepším spôsobom!