‚Niečo nie je v poriadku‘ s Joe Bidenom!

20. augusta 2020, pskakal2, Biblia budúcnosť podivuhodný veda vzdelanie život zjavenia

Tento výraz je odpozorovanie bývalého lekára v Bielom dome, kontraadmirála Ronnyho Jacksona, ktorý mal v Bielom dome od roku 2006 do roku 1018 hlavné lekárske povinnosti a pôsobil pre oboch prezidentov Baracka Obamu a Donalda Trumpa. Joe Bidena označil psychologicky a fyzicky za ‚celkom strateného‘, podľa prieskumového komisára z 18. augusta.

Jackson uviedol tieto poznámky v rozhovore, ktorý dal o knihe, ktorú už vydal Donald Trump, Jr. . V Obamovom Bielom dome povedal, že Joe Bidena často videl a vedel, že je náchylný na podvody. ‚Ale toto nie sú podvody’! Nedokáže vytvoriť vety, nemôže dokončiť myšlienku. Myslím, že sa zasekáva! Nevie, ako sa dostať zo situácie, v ktorej sa nachádza, a on sa konečne potom vzdáva!

Kontraadmirál Ronny Jackson sa tiež vyjadrill, že osobne si nemyslí, že Joe Biden, už nominovaný demokratický kandidát na prezidenta Spojených Štátov Amerických má fyzickú a tiež aj mentálnu výdrž nevyhnutnú a potrebnú na to, aby bol prezidentom USA, a že sa vo všeobecnosti ‚necíti pohodlne‘, keď si myslí, že by Joe Biden mohol byť vrchným veliteľom USA!