USA FED jednotky zostanú v pohotovosti!

7. augusta 2020, pskakal2, Biblia budúcnosť podivuhodný vzdelanie zázraky život zjavenia

Minister vnútra pán Chad Wolf oznámill, že naďalej budú udržiavať súčasný, rozšírený federálny personál na presadzovanie práva v Portlande, kým nebude mať istotu, že federálny súdny dvor v Hatfielde a ďalšie federálne majetky už nebudú napadnuté a že sídlo spravodlivosť v Portlande zostane bezpečné!

Ministerstvo bude naďalej prehodnocovať bezpečnostnú pozíciu v Portlande a ak sa okolnosti v tomto teréne výrazne zlepšia v dôsledku prílevu štátnych a miestnych orgánov činných v trestnom konaní, očakávajú zmenu a schopnosť zmeniť taktiku ohľadne danej situácie! Tweet od guvernéra Browna povedal:

‚Po mojich rokovaniach s viceprezidentom Penceom a ďalšími sa federálna vláda dohodla na stiahnutí federálnych dôstojníkov z Portlandu. Pôsobili ako okupačná sila a priniesli násilie. Od zajtra budú všetci príslušníci colnej, ale i hraničnej ochrany a ICE opúšťať centrum Portlandu, počnúc 30. júlom‘ a že:

‚Naši miestni policajti z Oregonu už budú v centre mesta, aby chránili právo Oregoniánov na slobodu prejavu a udržiavanie mieru. Zamerajme požiadavky hnutia Black Lives Matter na rasovú spravodlivosť a zodpovednosť polície. Je čas na odvážne kroky na reformu policajných postupov v súčasnosti’!