Dodd-Frank – nepoškvrnený podvod!

5. augusta 2020, pskakal2, Biblia budúcnosť história podivuhodný vzdelanie život zjavenia

Dodd – Frank je USA Wall Street reformný zákon o ochrane spotrebiteľov, implementovaný Obamovou vládou po finančnej kríze v roku 2008, ktorý bol prijatý 21. júla 2010. A je príkladom reformy falšovania. Je navrhnutý tak, aby bol prospešný pre veľmi veľké banky, a pomohol týmto bankám výrazne zvýšiť svoj trhový podiel počas posledných 10 rokov. 

Zákon poskytuje menšie a protichodné formy nákladov a pohodlia menším americkým bankárom a daňovým poplatníkom, tiež zahraničným bankárom (manažérom Deutsche Bank) a vládam. Malí bankári a daňovníci sa vyzývajú, aby verili, že americká záchrana najväčších bánk sveta bola jednorazovým manévrovaním. Avšak tlačou sa začala šíriť opačná správa priemyslu!

Pretože priemysel (s veľkou fanfárou) absolvuje a blahoželá všetkým bývalým úradníkom za prevod veľkého množstva subvencovanej podpory americkým a taktiež európskym megabankám! Skutočná reforma si bude vyžadovať veľké zmeny v zákonoch o podvodoch a úsilie o trvalé zverejňovanie hodnoty dotácií na záchrannú sieť, ktoré jednotlivé megabanky požívajú!