Prezident Trump a bezpečnosť volieb!

2. augusta 2020, pskakal2, Nezaradené

Prezident Trump sa venuje bezpečnosti volieb počas najhoršej choroby počas storočia! Na tlačovej konferencii 30. júla sa zaoberal pandémiou koronavírusov a rozpracoval svoje pripomienky k otázke odloženia volieb.

Trump hovoril aj o ťažkostiach pri riešení najhoršej choroby za viac ako sto rokov. Dokonca aj v krajinách, ktoré odviedli skvelú prácu pri znižovaní počtu infekcií a obetí, vírus má schopnosť vrátiť silnejšie, ak nebudú na stráži!

Krajiny ako Japonsko, ktoré takmer odstránili vírus, zaznamenali v poslednom mesiaci nárast nových prípadov! Ale existuje niekoľko dobrých správ – počet nových prípadov v Slnečnom Pásme klesá. Sľubné sú aj nové lieky.

Napríklad dexametazón, remdesivir a koktejl Regeneronovej protilátky. Lepšia liečba významne znížila úmrtnosť na infekcie. Na podporu všetkých obyvateľov Spojených štátov vyzval na predĺženie rozšírených dávok v nezamestnanosti!

Trump tiež vyzval na bezpečné opätovné otvorenie škôl a vyzval na federálnu pomoc vo výške 105 miliárd dolárov, ktorá by pomohla školám bezpečne sa otvoriť. Úplný koncept toho, čo je potrebné nájdeme tu:

 

https://schillerinstitute.com/blog/2020/07/29/an-outline-for-saving-our-students-educators-and-their-families/