Veľké využitie na veľmi veľký Reset!

24. júla 2020, pskakal2, Biblia budúcnosť podivuhodný rozprávky veda vzdelanie zázraky život zjavenia

Predtým, ako padnú neopodstatnené obvinenia z príliš dramatického nadpisu, venujme všetci najprv pozornosť udalosti z 3. júna, sponzorovanú Svetovým hospodárskym fórom (WEF) s názvom Veľký reset, na ktorej boli prejavené vášnivé výzvy vedúcich MMF, Svetovej Banky, UK, USA, podnikový a bankový sektor, aby využili výhodu COVID-19 na zastavenie a ‚resetovanie‘ svetovej ekonomiky v rámci nového operačného systému s názvom Green New Deal.

Zakladateľ a výkonný predseda WEF Klaus Schwab povedal, že: ‚svet musí konať spoločne a rýchlo, aby prepracoval všetky aspekty našich spoločností a ekonomík, od vzdelávania po sociálne zmluvy a pracovné podmienky. Každá krajina, od Spojených štátov po Čínu, sa musí zúčastniť a každý priemysel, od ropy a plynu po technológie, sa musí zmeniť. Stručne povedané, potrebujeme ‚veľký reset kapitalizmu’!

Schwabovo posolstvo bolo mnohonásobne umocnené princom Charlesom a jeho prehlásením, keď sa ponáhľal využiť takúto ‚zlatú príležitosť’ a vôbec radikálne pozmeniť ľudské správanie sa takým spôsobom, ktorý počas minulých desaťročí environmentalizmu nedokázali splniť, keď povedal: ‚Máme jedinečnú príležitosť zmocniť sa tohoto dobrého COVID-19 vírusu. Jeho bezprecedentné rázové vlny môžu ľudí prinútiť viac vnímať veľké vízie našich zmien’!