Signály o blížiacej sa digitálnej mene!

21. júla 2020, pskakal2, Biblia podivuhodný veda vzdelanie zázraky život zjavenia

Trend digitálnych platieb presahujúci hotovosť existuje vo financii už niekoľko rokov. Domnievam sa, že namiesto toho, aby štát jednoducho použil hotovosť, umožní používanie bankoviek klesnúť až do takej miery, že náklady na údržbu udržiavané hotovostnú infraštruktúru prevažujú nad množstvom v hotovosti, ktorá je stále v obehu a používa sa na platbu. 

Budú určite aj postupovať postupne a nie tým, že budú od verejnosti vyberať hotovosť. Nakoniec to i má rovnaký účinok, zdá sa však menej premyslený. Z hľadiska štátu je oveľa žiaduce, aby ľudia videli, že sa aj sami rozhodli prestať používať hotovosť, ako štát, ktorý ich ukladá obyvateľstvu. Globálni plánovači využívajú príležitosti, ktorú pandémia Covid-19 vytvorila. 

Nikto by sa však nemal nechať oklamať, keby si myslel, že ich predpis na nový digitálny menový systém, ktorý je už v centre CBDC, sa objavuje až v dôsledku pandémie. Toto bolo pripravované už roky predtým! Bankové elity dúfajú, že po reforme globálnych platobných systémov už CBDC (Central Bank Digital Currency) nezostanú pozadu. 

Podľa ich vlastných harmonogramov je globálna sieť CBDC do roku 2025 veľmi skutočnou možnosťou. Čím viac ľudí sa dnes dobrovoľne celosvetovo odvracia od používania platieb v hotovosti, bez rozdielu na ich dôvody, tým ľahší bude prechod od hmotného platenia pre tých, ktorí sa uchádzajú o možnosť silnejšej kontroly nad obyvateľstvom všeobecne!