Čína je nútená pomstiť sa Amerike!

17. júla 2020, pskakal2, Biblia história podivuhodný vzdelanie zázraky život zjavenia

Čína bola nútená pomstiť sa proti hongkonským sankciám Donalda Trumpa! V reakcii na výkonný rozkaz prezidenta USA Donalda Trumpa o USA sankciách v Hongkongu Čína oznámila, že bude odplácať rovnako! ‚A tak sme nútení uvaliť sankcie na ochranu našich vlastných národných záujmov. Ale tieto opatrenia ovplyvnia jednotlivcov aj organizácie‘, uviedlo v tlačovom vyhlásení čínske ministerstvo zahraničných vecí. 

‚To predstavuje zjavné zasahovanie do záležitostí Hongkongu a do domácich problémov Číny. Vyjadrujeme silnú nespokojnosť a aj rozhodné protesty v tejto veci‘, informovalo nedávno spravodajstvo TASS. ‚Čína trvá na tom, aby Spojené štáty napravili chyby, ktoré urobili, a prestali ovplyvňovať zákon v Hongkongu! Ak sa tak nestane, budú nasledovať tvrdé odvetné opatrenia‘, uvádza sa v danom dokumente.

USA prezident Donald Trump 14. júla podpísal návrh zákona a výkonný príkaz na zrušenie obchodných a aj hospodárskych preferencií Ameriky pre osobitnú administratívnu oblasť Hongkong. V rámci sankcií sa okrem iného počíta aj so zmrazením aktív určitých čínskych jednotlivcov na území USA. Naznačuje to tiež zámer USA pozastaviť niekoľko medzivládnych dohôd vrátane vydávania páchateľov trestných činov.