Ten istý Britský agent – Steel podozrivý!

7. júla 2020, pskakal2, budúcnosť podivuhodný vzdelanie zázraky život zjavenia

Christopher Steele! Prečo sa tento britský spravodajský agent tak často objavuje pri snahe prevratov proti prezidentovi D. Trumpovi? Lebo tlačová tajomníčka Bieleho domu Kayleigh McEnany potvrdila  29. júna, že ani USA prezident, ani viceprezident neboli informovaní o tvrdeniach, že ruský GRU ponúkol odmenu za zabitie amerických vojakov. 

Na dodatok časopis Guardian z 27. júna k správe pridal informáciu, že ponúkli ruským agentom odmeny za zabitie britských vojakov’! Ale McEnany pevne zopakovala, že v spravodajskej komunite USA neexistuje konsenzus, že tvrdenie je pravdivé. Výsledkom bolo, že prezident nebol o týchto informáciach vôbec informovaný.

Medzitým zvyčajní podozriví, hovorca Nancy Pelosi, bývalý podpredseda Joe Biden, John Bolton, senátor Lindsey Graham, rep. Adam Kinzinger, rep. Liz Cheney a ďalšie užitočné duplikáty náchylné k požitiu britskej Cool-Aid, tvrdili, že to bol ďalší príklad toho, že Trump je jemný voči Rusku na úkor amerických životov!

Guardian tento príbeh lokalizuje ako najnovší škandalózny Trump – Rusko konšpiračné reklamácie presne tam, kde ten posledný začal s britskou inteligenciou a NATO. Podľa Guardianovho účtu z 27. júna bola ruská jednotka GRU odmenená v Afganistane rovnaká ako tá, ktorá otrávila Sergeja Skripala a jeho dcéru Juliu. 

Na podporu tohto falošného tvrdenia citujú Dr. Jurija Felshtinského, agenta MI6, ktorý spolupracoval s anti-Putinovým oligarchom Borisom Berezovským a Alexandrom Litvinenkom v londýnskych operáciách proti prezidentovi Putinovi a Rusku. Litvinenko, ktorý zomrel v dôsledku otravy polóniom, bol úradníkom v prípade C. Steela z MI6!

Steela, autora falošnej dokumentácie proti Donaldovi Trumpovi. The Guardian tiež cituje bývalého britského veľvyslanca v Moskve, pána Andrewa Wooda, aby podporil príbeh ‘ruských štedrostí! Následkom toho Wood osobne odovzdal falošnú dokumentáciu C. Steela o Trumpovi senátorovi McCainovi a všeobecne sa zaviazal za jej dôveryhodnosť!