Výzva USA národa k boju proti totalite!

6. júla 2020, pskakal2, Biblia budúcnosť podivuhodný veda vzdelanie zázraky život zjavenia

Prezident Trump cestoval k vrchu Mount Rushmore v Južnej Dakote večer 3. júla, aby oslávil Deň nezávislosti, kde vyzval americký ľud, aby sa zmobilizoval proti prebiehajúcej kultúrnej revolúcii, ktorá hrozí zavedením totalitarizmu a krajne ľavicového fašizmus pre národ. 

Oznámil rozmiestnenie federálnych síl na zastavenie znesvätenia sôch, ale aj pamätníkov po celej krajine a oznámil vytvorenie nového pamätníka pre obrov minulosti USA. Podpísal tiež výkonný príkaz na zriadenie Národnej záhrady amerických hrdinov!

Nebol to prejav kampane, ani žiadna zmienka o Bidenovi alebo i Demokratoch (okrem toho, že mestá v chaose riadili demokrati). Nepomenoval povstanie proti národu ako povstanie proti nemu, lenže prisahal, že sa ho bude snažiť zastaviť za každú cenu!

Vymenoval niekoľkých Američanov z armády, politických vodcov, lídrov v oblasti občianskych práv, umelcov a vynálezcov vrátane Ulyssesa S. Granta, bratov Wrightovcov, Harriet Tubmanovú, Claru Bartonovú, astronauta Alana Sheparda, gen. Pattona a iných.