Čoho sa Ríša má skutočne báť?

30. júna 2020, pskakal2, Biblia budúcnosť čas podivuhodný vzdelanie zázraky život zjavenia

Britská ríša v priebehu rokov veľmi tvrdo pracovala na vykreslení obrazu, že kráľovská Koruna je len jednoduchým a láskavým symbolom konzervatívnych hodnôt bez skutočnej moci a že britská ríša je iba pozostatkom minulosti. 

Ale ak sa dovolí preniknúť čokoľvek kritické cez praskliny vysoko čistej dýhy prísnych tradičných hodnôt, potom britskí propagandisti v hlavných médiách alebo akademickej obci určite rozmnožia dezinformáciu úžasným spôsobom!

Spôsobom, aby vyjadrili myšlienku, že Británia je iba na druhom mieste a to za skutočným globálnym zločincom – Amerikou! Presne taký je skutočný príbeh Whitlamovho vyhodenia z miesta premiéra Austrálie aktívnouj rukou Koruny!

Kráľovskej Korune, ako neviditeľnej, ale skutočnej sile formujúcej celosvetovú imperiálnu politiku (vrátane piatich očí) je nepríjemný fakt, ktorý by Kráľovski stratégovia uprednostňovali, aby navždy ostala vo svetovom tieni!

V ďalšom segmente tohto príbehu sa hlbšie ponoríme do skutočnej podstaty Britského impéria ako veľmi aktívna, veľmi silná, hoci (zvyčajne tajná) veľmi neviditeľná sila, ktorá formuje súčasné celosvetové záležitosti!