WHO ďalej skúša hydroxychlorochin!

7. júna 2020, pskakal2, Biblia budúcnosť podivuhodný veda vzdelanie život zjavenia

WHO má pokračovať v testoch s hydroxychlorochinom po varovaniach Lancety pred riskantnou štúdiou. Svetová zdravotnícka organizácia v stredu oznámila, že bude pokračovať v pokusoch týkajúcich sa hydroxychlorochínu! Hlavne po tom, čo aj The Lancet vydal predošlé vyhlásenie o vylúčení zodpovednosti za štúdiu, ktorá podľa AFP prinútila WHO (Svetová zdravotnícka organizácia), aby zastavila prebiehajúce štúdie. Tu je informácia generálneho riaditeľa:

‚Ako viete, minulý týždeň sa Výkonná skupina pre skúšku solidarity rozhodla uskutočniť dočasnú pauzu v skúške s hydroxychlorochínom z dôvodu obáv týkajúcich sa bezpečnosti drogy‘, uviedol generálny riaditeľ WHO Dr Tedrosom Adhanom Ghebreyesusom. ‚Toto rozhodnutie bolo prijaté ako preventívne opatrenie pri preskúmaní bezpečnostných údajov. Výbor pre bezpečnosť a monitorovanie údajov v rámci procesu solidarity údaje skúma’, pokračoval riaditeľ Dr Tedros Ghebreyesus.

Chlorochín , predchodca HCQ, bol vynájdený spoločnosťou Bayer v roku 1934. Hydroxychlorochín  bol vyvinutý počas druhej svetovej vojny ako bezpečnejšia a syntetickejšia alternatíva a schválená na lekárske použitie v USA v roku 1955. Svetová zdravotnícka organizácia ho považuje za nevyhnutný liek, spomedzi najbezpečnejších a najúčinnejších liekov, ktorý je základom každého systému zdravotnej starostlivosti. V roku 2017 to lekári USA predpísali 5 miliónkrát!