Len keby nebolo to keby … !

11. mája 2020, pskakal2, Biblia budúcnosť podivuhodný veda vzdelanie zázraky život zjavenia

 

Keby sa vnuk Georgea Herberta Walkera Sr., Jeb Bush (alebo aj Prescottova duchovná vnučka Hillary) v tejto chvíli ocitli na pozícii prezidenta USA, je asi pravdepodobné, že by sme tu už asi neboli a nepísali teraz vôbec, pretože je veľmi pravdepodobné, že už by dávno začala tretia svetová nukleárna vojna s možnosťou vykynoženia všetkého života na Zemi!

Keďže však prezident Trump úspešne prežil takmer štyri roky podvratnosti hlbokého štátu a opakovane požadoval pozitívnu alianciu s Ruskom a Čínou, stále ale existuje šanca podniknúť také druhy núdzových opatrení, ktoré sú potrebné v tejto chvíli existenčnej krízy, aby urobili to, čo F. Roosevelt vždy mal v úmysle – vyhrať druhú svetovú vojnu!

Lenže úsporná milosť dnes spočíva v tom, že antifašistický duch Franklina D. Roosevelta, minulého prezidenta Spojených Štátov Amerických, žije v podobe moderných antiimperialistov Vladimíra Putina, Xi Jinpinga a rastúcej skupiny národov zjednotených pod záštitou novej dohody 21. storočia, ktorá prišla a nazýva sa ‚Iniciatíva pásov a ciest‘.