Konečným cieľom je kontrola ľudstva!

10. mája 2020, pskakal2, Biblia budúcnosť podivuhodný vzdelanie zázraky život zjavenia

Propaganda je najužitočnejším nástrojom tých, ktorí chcú mať moc nad ostatnými, a pre globálnu vládnucu triedu sa to rovná moci a kontroly nad všetkými! Najprv je potrebné vytvoriť určitý druh rozsiahleho chaosu alebo krízy, aby bolo možné predstaviť konkrétny scenár, ktorý má vyvolať strach. 

To okamžite spustí masovú mentalitu celého stáda a budú hľadať únik do bezpečia. Ďalším krokom po zhromaždení stáda je najprv poskytnúť ochranu! Potom ponúknuť riešenie na zabezpečenie budúcej bezpečnosti. Keď stádo prijme tento predpoklad, je možná kontrola pomocou malých vonkajších síl. 

Pokiaľ propaganda pokračuje a je akceptovaná stádom, ktoré si vyžaduje pokračovanie strachu, tým väčšia kontrola sa prejaví nad ľuďmi-stádom! To je presne to, čo sa stalo neskoro v dôsledku falošnej pandémie zvanej Covid-19, čo je v skutočnosti obyčajná chrípka podobná cyklovej chorobe!

Jediným spôsobom, ako by sa tento podvod mohol rozšíriť na súčasnú úroveň, je to, že propagandistická kampaň oklamala celú populáciu sveta. V histórii sa to nikdy nestalo, a to je súčasťou dôvodu, že išlo o také úspešné prevzatie kontroly nad ľudstvom. Čím väčšia je lož je, tým lepšie!

Lebo čím viac ľudí celosvetovo je zajatých kvôli tejto lži, tým lepší účinok a táto lož bola najväčším podvodom všetkých čias ľudstva! Žiadny diktátor, kráľ alebo vražedný tyran si v minulosti nemohol predstaviť také prevzatie sveta, akým je tento, a bolo by skutočne nad jeho realistické možnosti!