USA generál už plne oslobodený!

8. mája 2020, pskakal2, Biblia budúcnosť podivuhodný zázraky zjavenia

Po mimoriadnej verejnej kampani prezidenta Trumpa a jeho spojencov ministerstvo spravodlivosti vo štvrtok ukončilo trestné konanie proti generálovi Michaelovi T. Flynnovi, prvému poradcovi pre národnú bezpečnosť, prezidentovi Trumpovi. Tento krok bol posledným príkladom úsilia generálneho prokurátora Williama P. Barra odcudziť výsledky ruského vyšetrovania. A dokumenty, ktoré právnici pána Flynna uviedli ako dôkaz o nesprávnom konaní prokurátora?

Tie boli odovzdané v rámci preskúmania externým prokurátorom, ktorého pán Barr poveril opätovným preskúmaním veci. Pán Barr spochybnil nielen niektoré trestné stíhania pri vyšetrovaní a jeho predpoklad! Veľmi neobvyklé bolo aj rozhodnutie vlády vyhodiť prípad po tom, čo sa odporca už dvakrát priznal k vine! Bývalí prokurátori sa snažili poukázať na akýkoľvek precedens a zdôvodnili odôvodnenie ministerstva spravodlivosti ako pochybné.

Zrušením prípadu ministerstvo zrušilo to, čo bolo jedným z prvých významných činov vyšetrovania osobitného poradcu v súvislosti s možnými väzbami medzi kampaňou Trump a ruskými volebnými zásahmi v roku 2016! Stíhanie najvyššieho generála armády na dôchodku zmenilo poradcu pre národnú bezpečnosť, ktorý priznal vinu, keď klamal vyšetrovateľom. ‚Partizánske pocity sú veľmi silné a ľudia už stratili zmysel pre spravodlivosť‘, uviedol Barr.