CIA a MI6 pracujú na obvinení Číny!

4. mája 2020, pskakal2, Biblia budúcnosť čas podivuhodný veda vzdelanie zázraky život zjavenia

CIA a MI6 zostavili ‚vedeckú‘ dokumentáciu zameranú na utajenie Číny Covid-19 – Západ sa pripravuje na požiadavku Pekingskej kompenzácie svetu! Želanie Západu pripísať vinu na Čínu (a pravdepodobne aj za návrh ich zákona) za pandémiu Covid-19 bolo údajne stelesnené v 15-stranovej dokumentácii zostavenej spravodajskými agentúrami, ktorá podľa správ teraz unikla.

Dokument, ktorý opísali austrálske noviny, bol pripravený ‚zainteresovanými západnými vládami‘. Publikácia uvádza, že spravodajské agentúry Five Eyes vyšetrujú Čínu a smerujú na USA, Austráliu, Nový Zéland, Kanadu a UK. Autori výskumu našli nejaké dosť zvláštne spôsoby, ako vykresliť reakciu Číny na ohnisko negatívnym a dokonca zlovestným spôsobom. 

Veľká časť dokumentu je očividne venovaná vo Wuhane jednému z jej najlepších vedcov, Shi Zhenglimu, ktorý má dlhú a vynikajúcu kariéru v štúdiu koronavírusov a netopierov podobných SARS ako prírodných reservoárov. Zdá sa, že dokumentácia sa nezaujíma o databázu vírusov, ktoré pomohla vytvoriť, ale skôr o tvrdenie, že pandémia Covid-19 začala ako únik z laboratória.