Advokát slobody vysvetľuje o očkovaní!

30. apríla 2020, pskakal2, Biblia budúcnosť podivuhodný veda vzdelanie zázraky život zjavenia

Advokát slobody vysvetľuje, ako povedať nie, ak očkovanie proti COVID-19 Koronavírusu bude povinné. Pre tých z nás, ktorí sa domnievajú, že vakcíny sú nebezpečné, na základe vedeckých výskumov a dôkazov, a nie sú náležite testované, sa objavujú správy o tom, že sa pripravujú plány na očkovanie vakcínou proti COVID-19 Koronavírusu celosvetovo, pre každú osobu na Zemi! 

Bill Gates, muž, ktorého všetci poznajú a má najväčší finančný podiel na tom všetkom, povedal,  že sa nevrátime k normálu, kým sa vakcína nedostane do celého sveta! Mnoho svetových vodcov je pripravených riadiť sa Gatesovou radou, napríklad Kanadský premiér Justin Trudeau, ktorý vyhlásil: ‚Normálnosť, aká bola predtým, sa nevráti plne, pokiaľ na to nezískame vakcínu’!

Ak by boli vakcíny bezpečné a účinné 100 percentne, neváhali by podpísať dohodu o zodpovednosti! Ale vedia, že spôsobujú škodu, preto s najväčšou pravdepodobnosťou odmietnu podpísať tento dokument a odmietnu vlastnú zodpovednosť za škodu, ktorú vakcíny spôsobujú! Toto odmietnutie podpisu bude dôkazom toho, že vedia, že očkovacie látky sú životu nebezpečné!