Policajti sa stavajú proti tyranii s ľuďmi!

26. apríla 2020, pskakal2, Biblia budúcnosť vzdelanie život zjavenia

Niektorí policajní dôstojníci sa prebudili a opúšťajú službu pre svoje deti, a stoja proti tyranii ľudí! Aj keď tieto prípady sú zatiaľ zriedkavé, je to dobré znamenie, že aspoň niekoľko z nich si už  uvedomilo, aký vlastne druh sveta presadzujú v tomto okamihu ľudskej histórie. Policajti ani armáda už dlhšiu dobu nerobia nič, len slepo poslúchajú rozkazy politikov a potom tých, ktorí presadzujú dokonca aj tie najnemravnejšie zákony proti verejnosti. Zdá sa, že sa to mení a môžeme už len dúfať, že sa v najbližších dňoch všetko začne meniť rýchlejšie.

Podľa dodnes získaných správ policajní velitelia od Texasu až po Washington sa začali stavať proti drakonickým rozkazom miestnych tyranov s mocenským hladom, ktorí požadujú prísne dodržiavanie ale extrémnych opatrení, aby sa zabránilo šíreniu nového koronavírusu. Aj keď sú manipulované štatistiky navrhnuté tak, aby vzbudzovali strach z masových útokov v správach, vôbec neexistuje ospravedlnenie pre tyraniu, ktorú vidíme, šírenú po celej planéte oveľa rýchlejšie, ako by to mohol tento vírus dosiahnuť.  

Ľudia sa z veľkej časti začali pozerať na falšované ‚faktá‘ poskytnuté tými, ktorí nemajú záujem o zdravie ľudí, ale iba o kontrolu nad nimi! Existuje už niekoľko príkladov tyranie polície proti USA obyvateľom, od Houstonu, Washingtonu, Michiganu a z iných USA miest! Akonáhle si to uvedomí polícia a armáda, elitári už viac nemôžu ovládať verejnosť. Skutočná spravodlivosť, mier a sloboda sú na dosah, ak sa čoraz viac policajných dôstojníkov a príslušníkov služby zobudí, aby si uvedomili, aký druh sveta presadzujú.