Uzavretie sveta – covid19 conšpirácia?

24. apríla 2020, pskakal2, Biblia budúcnosť história veda vzdelanie zázraky život zjavenia

Zatiaľ asi najväčšia správa v súčasnosti vyšla z Austrálie, kde premiér Scott Morrison už vyzval členské štáty WHO, aby podporili ‚nezávislé preskúmanie‘ pôvodov prepuknutia nového koronavírusu, čo pre nich ohrozuje neuveriteľne prosperujúci hospodársky vzťah s Čínou, ktorý pomohl austrálskej ekonomike dosiahnuť nebývalé 30-ročné obdobie rastu!

Washington Post napokon uvádza, že nové údaje z najväčšieho nemocničného systému v New Yorku ukázali, že miera prežitia pacientov už umiestnených na ventilátoroch je dokonca nižšia, ako sa pôvodne predpokladalo. Údaje ukázali, že ohromujúcich až 88% pacientov s koronavírusom, ktorí boli umiestnení na ventilátoroch v štátnych nemocniciach, neprežilo!

Medzitým lekári tiež aj vidia viac zvláštnych komplikácií spôsobených krvnými zrazeninami a kardiovaskulárnym systémom. Jeden lekár v Číne, ktorý sotva prežil svoj boj s vírusom, zažil veľmi zvláštny posun v pigmentácii kože. Táto správa nadväzuje na minulú správu, podľa ktorej vírusu podľahlo viac ako 10 000 obyvateľov v 35 štátoch – 1/5 všetkých úmrtí v USA!