Elity pripravené na kolaps bubliny dolára!

24. apríla 2020, pskakal2, Biblia história príroda Stvorenie veda vzdelanie zázraky život zjavenia

Keď sa Fed nakoniec rozhodol vstúpiť do ‚zastavenia kolapsu‘, bolo to až vtedy, keď už bolo ale príliš neskoro. No FED nemá v úmysle zastaviť kolaps, oni CHCÚ kolaps! A vytvorili všetky podmienky potrebné na to, aby došlo ku kolapsu Celej bubliny. Ich cieľom je teraz iba to, aby tak vyzeralo, akoby ‚urobili všetko, čo bolo v ich silách‘, aby zachránili ekonomiku a predišli kolapsu poslednej z veľa bublin: americký dolár a jeho stav globálnej rezervnej meny.

Problémom na trhoch nie je len pandémia koronavírusov! Skutočnou otázkou je, že primárny podporný pilier pre akcie už zmizol; menovite podnikové spätné odkúpenia akcií. Nové záchranné opatrenia by mohli v budúcnosti len vytvoriť zákaz praktík, ktoré zaručujú klesajúce trhové hodnoty, pokiaľ centrálne banky nezačnú priamo nakupovať akcie. Ale potom sa hodnoty aktív pravdepodobne časom stále znižia, ale pomalším tempom.

Majte na pamäti, že bilióny dolárov v pôžičkách, ktoré ale v posledných rokoch kŕmili ceny akcií veľkých spoločností prostredníctvom spätného odkupovania, v dôsledku poklesu práve stúpali v dyme. Spoločnosti využívajú tie repo pôžičky centrálnej banky na zvyšovanie zisku z akéhokoľvek dôvodu. Ale v posledných troch rokoch táto hotovosť bola premrhaná a tieto korporácie zostávajú v zadĺženosti až ‚do ich buľvy‘!