USA vyšetruje laboratórium vo Wuhane!

20. apríla 2020, pskakal2, Biblia budúcnosť podivuhodný veda vzdelanie zázraky život zjavenia

USA už začína s rozsiahlým vyšetrovaním do laboratória vo Wuhane. Podľa správy americkí spravodajskí agenti zhromažďujú informácie, ktoré sa týkajú aj laboratória a počiatočného ohniska vírusu, ktoré bolo nájdené vo vzorkách podkovy netopierov zozbieraných vedcami z Wuhanského inštitútu virológie v roku 2013 v jaskyni v Čínskej Yunnane.

Niekoľko mesiacov, nielen v USA, sa špekulovalo, že vírus pochádza z čínskeho laboratória. No vo februárovej štúdii o pôvode vírusu z Technickej univerzity v južnej Číne sa dospelo k záveru, že okrem pôvodov prirodzenej rekombinácie a prechodného hostiteľa pravdepodobne smrteľný koronavírus pochádzal tiež z laboratória vo Wuhane!

Ale keby sa ukázalo, že vírus unikol z čínskeho laboratória, mohlo by to začať výrazný globálny tlak proti čínskej vláde. Vírus nakazil a zabil stovky tisíce ľudí a spustošil hospodárstva na celom svete. Očakáva sa, že Trump, ktorý sa často tvrdo správal k Číne ešte pred krízou, bude viesť výzvu, aby Peking čelil takým následkom!