Bolo to v skutku vyvolanie vojny?

6. apríla 2020, pskakal2, Biblia čas história podivuhodný vzdelanie zázraky život zjavenia

Či už dostaneme odpoveď na otázku pôvodu vírusu, že ide o mokrý trh, kde sa zvieratá, ako sú netopiere, predávajú na spotrebu alebo z laboratória na výrobu biologických zbraní vo Wuhane, odkiaľ vírus unikol zámerne, aby kontaminoval masy v snahe rozriediť populáciu sveta, alebo to súvisí s 5G žiarením, ktoré poškodzuje naše imunitné systémy, konečný výsledok je rovnaký: pretože čínska ekonomika bola zasiahnutá oveľa menej ako európska alebo americká.

Trumpov ekonomický plán, ktorým pôvodne opovrhovali predovšetkým všetci globalisti a elity sveta, ktorí chceli, aby bola prezidentkou a vrchným veliteľom USA Hillary Clintonová, ktorý ale zvýšil dôveru amerických spotrebiteľov na najvyššiu možnú úroveň! V európskom Davose bola v roku 2019 a potom v roku 2020 jeho popularita dokonca aj medzi globalistickými spodinami bola super vysoká! Obchodná komunita si ho všeobecne ctila a milovala.

Marginalizoval Čínu zavedením taríf a nútením ich uzavrieť rôzne obchodné dohody. Zatiaľ čo jeho neortodoxné spôsoby prinútili burzu cenných papierov k rekordným maximám, znížili nezamestnanosť na všetky minimá, podporili účasť strednej triedy na maximách za desať rokov a ďalšie iné efektívne výhody. Bol na dobrej ceste k dosiahnutiu historických ekonomických úspechov, až do času, keď pandémia COVID-19 vírusu zmarila všetko!