Takto vyzerá hospodársky kolaps!

3. apríla 2020, pskakal2, Biblia história podivuhodný veda vzdelanie zázraky život zjavenia

Približne desať miliónov Američanov za posledné dva týždne podalo nové žiadosti o dávky v nezamestnanosti. Aby sme to uviedli v perspektíve, rekord v histórii za jediný týždeň pred týmto pandemickým nálezom koronavírusu bol iba  695 000. Netreba dodávať, že 6,6 milióna pohľadávok za jeden týždeň nás stavia na nezmapované územie.  Stačí sa pozrieť na grafy!

Nikdy sme nevideli taký týždeň predtým a možno už nikdy nebudeme vidieť týždeň tak zlý. Keď sa táto pandémia rozšíri, v nasledujúcich mesiacoch sa samozrejme stratí viac pracovných miest, je však ťažké predstaviť si ďalší bod, aký sme práve mali. Keď sčítate posledné dva týždne, niekde okolo 10 miliónov Američanov podalo počas tohto obdobia nové žiadosti o nezamestnanosť!

‚Bude vládnuť (kráľ severu – Britská ríša alebo elitná svetová finančná oligarchia) nad skrytými pokladmi, nad zlatom, striebrom a všetkými cennosťami Egypta (kráľ juhu – USA). A Líbyjčania a Etiópčania (podmaní si celý svet – finančne) pôjdu v jeho šľapajach’! (Daniel 11:43)!