COVID-19-om už začína stanné právo!

29. marca 2020, pskakal2, Biblia budúcnosť história podivuhodný veda vzdelanie zázraky život zjavenia

Svet nikdy nezažil nič podobné súčasným zadržiavacím opatreniam COVID-19, ktoré sa prvýkrát implementovali v Číne a nakoniec sa tento mesiac rozšírili na Západ. Ani v čase vojny neboli ľudia zadržiavaní vo svojich domovoch najmenej dva týždne, čo je pre všetky zámery a účely de facto uloženia stanného práva zo zdravotných dôvodov Spoločnosti! 

Dovolené iba nechať nakupovať veci, ako sú potraviny a lieky, alebo používať základné služby ako banky. Tieto historicky bezprecedentné pohyby devastovali viac národných ekonomík rýchlejšie ako akýkoľvek kinetický konflikt, aký kedy nastal, začali trendy znárodňovania a záchrany a spôsobili, že občan bol viac závislý od svojej vlády ako kedykoľvek predtým!

Nie je preto divu, že väčšina obyvateľov Západu je stále v šoku z toho, ako sa to všetko náhle stalo a ich životy sa zmenili v priebehu niekoľkých dní alebo niekedy doslova cez noc. Niektorí teraz kriticky myslia na tieto silné procesy v hre, pričom dve hlavné myšlienkové školy sú, že koronavírus sa stal korunným klenotom oslavujúcim začatia NWO!

‘A núti (NWO) všetkých ľudí, malých i veľkých, bohatých i chudobných, slobodných i otrokov , aby prijali znak na pravú ruku alebo na čelo, aby nikto nemohol kupovať ani predávať, len ten, kto má tento znak a meno divého zvieraťa alebo číslo jeho mena. Tu je potrebná múdrosť: Kto má pochopenie, nech spočíta číslo divého zvieraťa, lebo je to číslo človeka, a to číslo je 666’!