Príprava 1% ľudí na Apokalypsu!

27. marca 2020, pskakal2, Biblia história podivuhodný vzdelanie zázraky život zjavenia

Alebo inými slovami bunkre pre miliardárov a ich príprava na Apokalypsu! Hrozba globálneho zničenia sa môže zdať taká istá ako počas studenej vojny, ale dnešné útulky s vysokou bezpečnosťou sa veľmi líšia od ich náprotivkov v 20. storočí. Pre mnoho spoločností na celom svete narastá dopyt po štruktúrach, ktoré chránia pred akýmkoľvek rizikom, či už ide o globálnu pandémiu, asteroid alebo o tretiu svetovú vojnu – a zároveň poskytujú luxusné vybavenie.

Bunkre vášho otca alebo starého otca neboli príliš pohodlné, hovorí Robert Vicino, realitný podnikateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Vivos, spoločnosti, ktorú založil, ktorá stavia a spravuje špičkové prístrešky po celom svete. Mnoho svetových elít, vrátane manažérov hedžových fondov, športových hviezd a vedúcich pracovníkov v oblasti technológií sa rozhodli navrhnúť svoje vlastné tajné prístrešky, ktoré budú slúžiť ich rodinám a zamestnancom v ohrození!

Gary Lynch, generálny riaditeľ spoločnosti Rising S Company so sídlom v Texase , hovorí, že tržby za rok 2016 pre ich vlastné špičkové podzemné bunkre vzrástli v porovnaní s rokom 2015 o 700%, zatiaľ čo predaj volieb v USA len o 300%! Oceľové doskové bunkre spoločnosti, ktoré sú navrhnuté tak, aby vydržali celé generácie, dokážu na jedného obyvateľa držať jedlo v hodnote najmenej jedného roka a vydržať zemetrasenie. Bill Gates má bunkre na všetkých majetkoch!

Vývojári takýchto útulkov často kupujú vojenské bunkre a raketové silá, ktoré postavili Spojené štáty alebo sovietske vlády. Opevnené konštrukcie sú navrhnuté tak, aby odolali jadrovému výbuchu a boli vybavené energetickými systémami, systémami na čistenie vody, vysokopecnými ventilmi a filtráciou vzduchu Nukleárno-biologicko-chemickým zariadením (NBC). Väčšina z nich zahŕňa dodávky potravín na rok alebo viac a mnoho z nich má hydroponické záhrady na doplnenie!