Elitní globalisti nie sú vôbec ľudia!

6. marca 2020, pskakal2, budúcnosť história podivuhodný veda vzdelanie zázraky život zjavenia

Tu hovoríme o ľuďoch za oponou! Samozvaní globalisti alebo internacionalisti, ktorí sa umiestnili do strategických energetických centier. Ovplyvňujú alebo priamo kontrolujú vládnu politiku, keď stoja nad plecami údajne slobodne zvolených úradníkov. Hovoríme o ľuďoch, ktorí ovplyvňujú hospodársku bezpečnosť alebo neistotu prostredníctvom nezodpovedných konglomerátov centrálneho bankovníctva.  Hovoríme o mužoch a ženách, ktorí chcú diktovať osud miliárd.

Globalisti sa v priebehu rokov postavili na popredné miesta mnohých vojen, kolapsu ekonomík a tyranií, ktorých masové utrpenie skončilo veľkým utrpením. Sociopati a psychopati však spolupracujú na dosiahnutí spoločného cieľa, pokiaľ existuje pocit vzájomného prospechu. V skutočnosti sa zdá, že títo ľudia sa navzájmne podporujú čudným spôsobom. Som presvedčený, že globalizačné hierarchie skutočne hľadajú ľudí s narcistickými a sociopatickými osobnosťami! 

A že to robia úmyselne, keď chcú rozšíriť svoje rady. Zdá sa, že sú to jediné aspekty, ktoré majú všetci spoločné. Viem, že je to celkom ‘konšpiračná teória’. Ale pozrite sa na to týmto spôsobom: ako inak môžeme vysvetliť ich tendencie a správanie?  Keby organizované ničenie bolo vnútornou hodnotou ľudstva, potom by sme už dávno vymreli. Globalisti však nie sú ľuďmi. Sú niečo oproti, a ak nerozumiete tejto základnej pravde, môže to byť pre vás zarážajúce a desivé!