Svedectvo Enocha stále mocné a živé!

14. januára 2020, pskakal2, Biblia budúcnosť história podivuhodný vzdelanie zázraky život zjavenia

O Enochovi sa v Biblii nepíše veľa, ale to čo tam nájdeme, je mocná správa pre ľudí žijúcich pred koncomsveta! Biblia informuje: ’Keď mal Enoch 65 rokov, stal sa otcom Matuzalema. Po narodení Matuzalema Enoch chodil s pravým Bohom ešte 300 rokov a stal sa otcom ďalších synov a dcér. Enoch žil 365 rokov. Enoch chodil s pravým Bohom. Potom ho už nebolo, lebo ho Boh vzal’!

Nasledujúcin biblickým pisateľom o Enochovi bol apoštol Paval: ‘Vďaka viere bol Enoch prenesený, aby nevidel smrť. A nebolo ho možné nájsť, lebo Boh ho preniesol. Ešte predtým ako bol prenesený, dostal svedectvo, že sa páči Bohu‘. A na koniec učeník Júda, polobrat Ježiša Krista, pod inšpiráciou nám zanechal toto mocné varovanie pre všetkých tých, ktorí konajú zlo a neprávo:

‘O nich prorokoval Enoch, siedmy muž od Adama, keď povedal: Jehova prišiel so svojimi svätými myriadami, aby vykonal rozsudok nad všetkými a aby všetkých bezbožných usvedčil zo zlých skutkov, ktoré bezbožne páchali, a zo všetkých otrasných vecí, ktoré proti nemu hovorili bezbožní hriešnici’! Nech nás nemýli minulý čas správy, lebo Božia vôľa je absolútne istá pre budúcnosť!