Ideológia o zmene klímy stroskotáva!

9. januára 2020, pskakal2, Biblia podivuhodný veda vzdelanie život zjavenia

Prdy hovädzieho dobytka, autá SUV a moderné elektrárne robia planéte to, čo meteory, masívne sopky ani doba ľadová nemohli urobiť, a je nám povedané: Ničia Zem a zabíjajú miliardy ľudí! Najnovší príklad pochádza z Austrálie, kde množstvo požiarov spustošilo milióny akrov. Požiare nespôsobili iba moderné technológie, ale v skutočnosti boli spôsobené modernými ľuďmi!

Polícia v piatich austrálskych štátoch začala vyšetrovanie údajných podpaľačov zodpovedných za nápomoc pri spôsobovaní smrteľných požiarov, ktoré už túto letnú sezónu zničili krajinu. Do dnešnéto týždňa polícia chytila až 24 údajných ‚podpaľačov‘ a obviňujú ich z úmyselného zapálenia požiarov, ktoré v Novom južnom Walese, v najľudnatejšom štáte v krajine, usmrtili najmenej 18 ľudí.

Prepojenie podpaľačov a smrteľných požiarov je veľmi dobre známe a dobre zdokumentované, pričom miera úmyselne zapálených požiarov sa vždy počas školských prázdnin rýchlo zvyšuje, bolo informované a dokázané. Ideológia o zmene klímy začína stroskotávať, keď vyšetrovatelia začínajú zisťovať, že až 85% požiarov v prítomnosti v Austrálii začali ľudia úmyselne!