Existencia Boha dokázaná číslami!

12. októbra 2019, pskakal2, Biblia evolúcia história podivuhodný príroda Stvorenie veda vzdelanie zázraky život zjavenia

Apoštol Pavol predstavuje Kresťanom v Rime jednoduchým, ale elegantným spôsobom existenciu Stvoriteľa, Jehovu Boha, následujúcimi inšpirovanými slovami: ‘Lebo všetko, čo sa dá o Bohu dozvedieť, je im (všetkým nevercom v Boha Stvoriteľa) zjavné, veď im to Boh zjavil. Už od stvorenia sveta je možné jasne vidieť jeho neviditeľné vlastnosti, jeho večnú moc a Božstvo, lebo ich možno vnímať z vecí, ktoré vytvoril. Preto sa nemajú na čo vyhovárať’!

Okrem dôkazu existencie Stvoriteľa-Dizajnera z vecí, ktoré nás obklopujú tu na našej Zemi a potom v okolitom pozorovanom aj ešte nepozorovanom úžasne nekonečnom vesmíre, existuje ešte jeden pozoruhodný a zároveň neodškriepiteľne prekrásny spôsob konečného dôkazu o existencii Stvoriteľa celého vesmíru a všetkého života v ňom – číslami! Nasledujúce video na You-tube obsahuje taký dôkaz (v angličtine) od vedca astrofyzika, doktora J.Lisla, s názvom Tajný Kód Stvorenia: