Nový abnormálny stav sveta!

28. mája 2019, pskakal2, Biblia podivuhodný veda život zjavenia

 

Informácia adresovaná všetkým obyvateľom sveta ohľadne hodín súdneho dňa: Nový abnormálny stav atómových hodín nám pripomína, že celý svet je len dve minúty do súdnej dvanástej hodiny celosvetovej nukleárnej vojny! Dnes ľudstvo sa nachádza pred dvoma skutočnými hrozbami!

Každá z nich by mala vzbudiť extrémne znepokojenie a okamžitú pozornosť!Tieto dve hrozby sú nukleárne zbrane a klimatická zmena! V minulom roku tieto boli zhoršené vzhľadom na zvýšenú schopnosť použitia informačnej vojny, ktorá podkopuje demokracie po celom svete!

A zároveň zosilňuje risk z týchto aj iných nebezpečí a ohrozuje civilizáciu! Nukleárne mocnosti pokračujú s takzvanou nukleárnou modernizáciou, čo je ale v skutočnosti nerozoznateľná od doteraz celosvetového súperenia v ozbrojovaní medzi USA, Ruskom a Čínou!

Ohľadne klimatickej zmeny, spôsobenej globálnymi emísiami oxidu uhličitého, ktoré sa zdali byť stabilné, začali v rokoch 2017 a 2018 narastať! Národy musia znížiť nárast týchto ničivých emisií do konca storočia na nulu, inak ľudstvu hrozí neodvrátiteľná katastrófa!