Zjavené Tajomstvo dlho uchovávané!

15. marca 2019, pskakal2, Biblia budúcnosť čas história podivuhodný Stvorenie veda zázraky život zjavenia

 

Prvé biblické proroctvo prehlásené Stvoriteľom v záhrade Edén, keď vyriekol rozsudok nad zločincami Adamom, Evou a Satanom Diablom, cherubínom, bolo formulované týmito inšpirovanými slovami: ‘položím nepriateľstvo medzi teba a ženu a medzi tvoje semeno a jej semeno. Ono ti rozmliaždi hlavu a ty mu rozmliaždiš pätu’!

Identita ženy, hada a ich semien bolo tajomstvo až do príchodu Ježiša Krista, to jest viac ako 4 000 rokov! V dopise kresťanom v Ríme apoštol Pavol píše, že ’sväté tajomstvo, ktoré bolo dlhý čas uchovávané v mlčaní teraz však bolo zjavené’! Ježiš je hlavnou časťou semena ženy a má 144 000 spoločníkov, ktorí spolu s ním tvoria semeno ženy!

Padlí anjeli alebo démoni spolu s každou osobou, ktorá nechce prijať a žiť podľa dobrého posolstva o Kráľovstve tvoria semeno hada alebo Satana Diabla. Od času, keď Boží syn, vzkriesený Ježiš, vylial svätý duch na jeho učeníkov na Letnice r. 33 nášho letopočtu, Stvoriteľ si volí ostatok členov semena ženy a táto voľba pokračuje až dodnes.

Veľké súženie sa začne, keď posledný z nich bude vyvolený a počet 144 000 naplnený! Pred koncom súženia ostatok pomazaných bratov Krista spolu s ostatnými členmi sú vzatí do neba, aby boli s Kristom a hneď nato začne posledný súd. Po Armagedone začne tisícročie vlády Krista s jeho nebeskou manželkou, spolukráľov a kňazov, navždy!