Zjavovateľ tajomstiev večnej Knihy!

26. januára 2019, pskakal2, Biblia budúcnosť čas história podivuhodný Stvorenie zázraky život zjavenia

 

Večný Autor večnej Knihy je ten, ktorý je ‘Zjavovateľom tajomstiev’, podľa inšpirovaných slov Božieho proroka Daniela, zapísané v knihe nesúce jeho meno Daniel. A bolo to prakticky preukázané na kráľovi svetovej ríše Babylóna, keď dostal od Stvoriteľa sen, ktorému ani on, ani všetci jeho mudrci, zaklínači, kňazi pestujúci mágiu a astrológovia neboli schopní nielenže pripomenúť aký to bol, ktorý hlboko znepokojil kráľa, a ešte menej ho správne vysvetliť kráľovi! 

Keď sa kráľ vyhrážal, že usmrtí všetkych jeho poradcov, ak mu jeho sen nepripomenú a nevysvetlia, Daniel povedal: ‘Tajomstvo, ktoré žiada kráľ, nie sú schopní vysvetliť kráľovi mudrci, zaklínači, kňazi pestujúci mágiu a astrológovia. Jestvuje však Boh v nebesiach, ktorý je Zjavovateľom tajomstiev, a ten dal poznať Kráľovi Nabuchodonozorovi, čo sa má stať v konečnej časti dní. Tvoj sen a videnia tvojej hlavy na tvojej posteli – je toto…’!

V čase, ktorý Stvoriteľ považuje za najlepší, sám odkrýva podrobnosti o svojom predsavzatí a o budúcnosti, ktorú predtým ľudia nepoznali. V tomto zmysle je Bohom, ktorý zjavuje tajomstvá. A tak sú ľudia, ktorí mu chcú slúžiť, pozývaní, áno, nabádaní, aby sa dozvedali takéto zjavené informácie o predsavzatiach Boha Stvoriteľa, tak v minulosti, ako aj v blízkej budúcnosti! Ale to sú len ‘okraje jeho ciest a dodnes sme počuli o ňom len šepot’!