Obhajoba Stvoriteľa Racionálne!

16. decembra 2018, pskakal2, Biblia čas história podivuhodný príroda Stvorenie veda zázraky život zjavenia

 

Alebo by sme to mohli povedať aj inými slovami, že neveriaci v Bibliu a v Stvoriteľa majú svoje vlastné zázraky, ktoré si prajú, aby ich ľudia prijali bez racionálnych a vedeckých dôvodov a dôkazov! Ktoré sú to? Nespočetné! Ale spomeňme si dnes len jeden. 

Väčšina evolucionistov alebo aj všetci pripúšťa, že pravdepodobnosť toho, že správne atómy a molekuly sa zostavia tak, aby vytvorili len jednu jednoduchú bielkovinovú molekulu, je 1 ku 10113, čiže jednotka a za ňou stotrinásť núl! 

Ale to je číslo väčšie ako odhadovaný celkový počet atómov vo vesmíre! Matematici odmietajú všetko, čo má pravdepodobnosť menšiu než 1 ku 1050, ako čosi, čo sa nikdy nestane. Ale pre život treba oveľa viac!

Oveľa viac, než len jednu jednoduchú bielkovinovú molekulu. Len na to, aby sa bunka udržala v činnosti, treba mať asi dvetisíc rôznych bielkovín, a možnosť, že sa náhodne vyskytnú všetky dohromady a zároveň, je 1 ku 1040 000! 

Ohľadne toho astronóm Fred Hoyle hovorí: Pokiaľ človeka neovplyvňujú názory spoločnosti alebo vedecké školenie tak, aby bol vopred presvedčený, že život na Zemi vznikol náhodne, tento jednoduchý výpočet takú myšlienku úplne vylučuje!