Nepoznajú skutočný zmysel života!

13. októbra 2018, pskakal2, Biblia budúcnosť evolúcia história podivuhodný príroda rozprávky Stvorenie veda zázraky život zjavenia

 

Je vpravde nekonečné množstvo citátov od velikánov v každom obore života, intelektuálov a filozofov celého sveta počas celých ľudských dejín! Jeden taký jednoducho hovorí: ‘Zmyslom života je žiť’! Ale neuteká pozornosti rozumných ľudí, že väčšina z ľudí len existuje alebo dokonca len ‘živorí’, ak musíme použiť pejoratívny výraz, ktorý odzrkadľuje život ľudí v chudobých krajinách alebo v nedostatočných životných podmienkach! Iný podobný citát, ktorý už je bližší ku skutočnému životu znie: ‘Keďže sme sa tu už narodili, naučme sa tu aj žiť’! V skutočnosti vzdelávanie v súčasnom systéme vecí učí len veľmi málo ako by ľudia mali žiť, pravdepodobne pretože vychádzajú z názoru, že život je len pruductom evolúcie a jej heslo je ‘prežitie najschopnejšieho alebo aj najzdatnejšieho’!

Ale je to skutočne tak? Nespočetné dôkazy z prírody okolo nás nám neustále dokazujú faktami existenciu Inteligentného Dizajnera-Stvoriteľa, ktorý si praje, aby náš život mal ten najlepší skutočný význam! Dokonca si praje, aby sme sa donekonečna z neho tešili! A práve preto sa náš nebeský Stvoriteľ-Otec vždy postaral, aby jeho uctievatelia mali to najlepšie vzdelanie! A ukázal to takým praktickým spôsobom cez svojho Syna a jeho apoštolov! Jeden z nich, apoštol Pavol pod inšpiráciou povzbudzuje všetkých ľudí k takému životu, keď napísal kresťanskému zboru v meste Korint: ‘Preto či jete alebo pijete alebo robíte čokoľvek iné, všetko robte na Božiu slávu’! Tých, ktorí pochopia význam týchto slov a budú žiť podľa nich, čaká ďaleko krajší život, ako je zobrazený vo všetkých rozprávkach sveta!