Znamenia na Slnku a Mesiaci – 4

13. augusta 2018, pskakal2, Biblia budúcnosť podivuhodný život

Aké sú ďalšie kroky Skladačky Konca, vedúce ku samému koncu tohto krutého systému vecí? Biblická správa nám nedáva presný sled skutočných udalostí, aj keď niektoré z nich sa udejú v tom istom čase. V biblickom proroctve Ježiš predpovedal, že pred koncom: ‘budú znamenia na slnku a mesiaci a hviezdach a na zemi úzkosť národov, ktoré nebudú poznať východisko pre hukot mora a jeho burácanie…lebo nebeské moci budú otrasené’! Z duchovného hľadiska mnohé znaky sú už viditeľné, ale pre väčšinu ľudstva niektoré nie sú vôbec rozoznateľné! Iné áno, ako napríklad pozorovanie ‘Krvavého Mesiaca’ 27 Júla tohto roku ľuďmi na celom svete! 

Iné znaky patriace do tejto kategórie sú napríklad globánle otepľovanie, ktoré mení a ničí celosvetové poľnohospodárstvo, spôsobuje celosvetové katastrófy, zemetrasenia a tsunami, búrky a hurakány a spolu s takými prírodnými zmenami zároveň je možné pozorovať zvyšujúcu sa nespokojnosť obyvateľov na celom svete s neustále a viac sa zhoršujúcimi podmienkami života ľudí! Presne ako to vyjadrila biblická prorocká správa, že ‘nebeské moci budú otrasené’, vzťahujúc sa symbolicky na svetové moci a autority, ktoré sú čoraz viac a viac ‘otrasené’ korupciou, škandálmi a nemravným, neúnosným zadlžovaním svojho obyvateľstva a ich potomkov!

Je ale potrebné zopakovať inšpirované slová Ježiša Krista a jeho odpoveď jeho smrteľným nepriateľom, židovským farizejom: “Ale keď sa ho vypytovali farizeji, kedy príde Božie kráľovstvo, odpovedal a riekol im: ‘Božie kráľovstvo neprichádza tak, aby sa dalo spozorovať, ani ľudia nepovedia: ‚Pozrite sa sem!‘ alebo: ‚Tam!‘ Lebo, hľa, Božie kráľovstvo je uprostred vás!“ Jedine s pomocou pomazaných bratov Ježiša Krista a duchovných synov Stvoriteľa, je v súčasnosti možné nielen rozoznať všetky tie individuálne Kroky Skladačky Konca, ale vedieť aj presne a diskrétne a s pokorou, ako postupovať ku konečnej záchrane!