Teória zániku Veľkého Babylóna – 3

12. augusta 2018, pskakal2, Biblia budúcnosť podivuhodný

Napriek skutočnosti, že staroveká Babylónska ríša bola dokonale porazená perzským kráľom Cýrom Veľkým v roku 539 pr.n.l., jeho vplyv na celý svet pokračuje až dodnes vo forme mnohých náboženstiev, ktoré vznikli nielen tam, pretože jeho história ide ďalej do minulosti, keď Nimrod, samozvaný kráľ sa začal búriť proti Stvoriteľovi a postavil mesto Bábel, kde mali vznik väčšina dnešných náboženstiev! Biblické proroctvo o jeho konečnom zániku o tom jasne hovorí v poslednej knihe Biblie – Zjavenie:

“A odniesol ma v moci ducha na pustatinu. A zazrel som ženu sediacu na šarlátovom divom zvierati, ktoré bolo plné rúhavých mien a malo sedem hláv a desať rohov. A žena bola odiata purpurom a šarlátom a ozdobená zlatom a drahokamami a perlami a v ruke mala zlatý pohár plný ohavností a nečistôt jej smilstva. A na čele mala napísané meno, tajomstvo: ‘Veľký Babylon, matka smilníc a ohavností zeme’. A videl som, že tá žena je opitá krvou svätých a krvou Ježišových svedkov.”

A tak ďalším krokom vo veľkej Skladačke Konca je zničenie Veľkého Babylóna, celosvetového falošného náboženstva! Ako to bude prebiehať a ako to už aj čiastočne prebieha v súčasnosti? Najviac odsúdeniahodnou časťou Veľkého Babylóna je Kresťanstvo, pretože pred celým svetom sa správa ako jediné zastupujúce Stvoriteľa a nebeského Otca Ježiša Krista! Je to jediné náboženstvo, ktorého základ je najsilnejší v porovnaní inými svetovými náboženstvami!

Pýši sa, že je založné na Božom Slove, na takých velikánoch viery ako Mojžiš, Ježiš Kristus, jeho aapoštolov a iných mnohých prorokov Stvoriteľa, Zvrchovaného Vládcu celého vesmíru! Takže toto náboženstvo bude ako prvé vykorenené raz a nvždy! Ostatné svetové náboženstva, založené na filozófiach intelektuálov budú jednoducho sfúknuté ako púpava! Konečné štádium konca Kresťanstva už prebieha hlavne v Európe nekonečným prílivom imigrantov extrémnych náboženstiev, spôsobené politikmi!