​ Rozlišovacia schopnosť vysvetlí koniec!

5. mája 2018, pskakal2, Biblia budúcnosť podivuhodný

Aby človek dnes pochopil spôsob, akým príde koniec tohto nespravodlivého systému vecí, potrebuje získať rozlišovaciu schopnosť, o ktorej pod inšpiráciou hovoril najväčší muž, ktorý kedy žil, pretože len takým spôsobom budeme môcť získať pravdivé a správne pochopenie súčasnej situácie.

Vo svojom proroctve o koncu, Ježiš medzi iným povedal: ‚Preto keď uvidíte ohavnosť pôsobiacu spustošenie, o ktorej hovoril prorok Daniel, že stojí na svätom mieste, nech čitateľ použije rozlišovaciu schopnosť‘! Kniha proroka Daniel obsahuje fakty, ktoré pomôžu získať rozlišovaciu schopnosť.

Aj keď proroctvo Daniela sa splnilo v prvom storočí presne do detailov, je potrebné si uvedomiť, že zničenie Jeruzaléma a židovsdkého systému vecí nepredstavovalo pre vtedajší svet celosvetovú udalosť, pretože sa to uskutočnilo len na malej krajine v porovnaní s vtedajším svetom! Podobne ako Potopa!

Ale v celkom inom zmysle, pretože na stavbe Noachovho korábu sa podieľala len jedna rodina s ôsmimi členmi! A predsa súôsobila spustošenie celej Zeme a všetkého života na nej okrem tých, ktorí boli ochránení v korábe a bezpečne spolu prežili túto celosvetovú katastrófu zaznamenanú v histórii.

Podobne to bude aj v blízkej budúcnosti. V pravde detaily vedúce k najväčšej katastrófe ľudstva, ktorá sa už v celej večnosti opakovať nebude, sa už jasne rysujú pred našimi očami, ale len s pomocou rozlišovacej schopnosti založenej na biblických faktoch ju môžeme ‚vidieť a cítiť‘!