Mimozemšťania kontrolujú svet!

4. januára 2018, pskakal2, história podivuhodný veda

Zaujímavú správu dal časipis The New York Times už pred viac ako 35 rokmi: ‘Pátranie po inteligentnom živote inde v skoro celom vesmíre sa začalo pred 25 rokmi. Táto obrovská úloha, ktorá zahŕňa preskúmanie stámiliárd hviezd v stámiliard galaxií, až dosiaľ nepriniesla nijaké jasné doklady o tom, že mimo Zeme existuje život’!

A mono iných vedeckých informácií s touto správou súhlasí! Na druhej strane Biblia zjavuje, že život na tejto zemi nie je jediný život! Jestvujú duchovné bytosti — Boh a anjeli — ktoré človeka oveľa prevyšujú v inteligencii a sile. Tieto bytosti už s ľuďmi nadviazali spojenie a vysvetlili im pôvod života i to, aké je riešenie zdrvujúcich problémov, pred ktorými stojí svet.

Na druhej strane sme Knihou informovaní, že od času, keď Adam a Eva zlyhali v poslušnosti voči svojmu Stvoriteľovi, anjel, ktorý sa svojvoľne stal Satanom (odporcom) a Diablom (Luhárom), spolu s mnohými padlými anjelmi kontroluje svet neveriacich! Všemohúci Stvoriteľ im dal čas, aby ľudstvo raz a navždy pochopilo, ža jedine Stvoriteľ má právo vládnuť nad svetom!